Een reactie plaatsen

Jolly Jumpers Agility (JJA)

Welkom op de site van Jolly Jumpers Agility. Je kunt ons vinden op het volgende adres:

Hondsdraf 28
8219 PW Lelystad
KvK 39088906

Eind 2004 besloten 6 agility trainers, dat het tijd was om gezamenlijk op eigen benen te gaan staan. Zo werd al snel de stichting Jolly-Jumpers Agility of afgekort JJA, “geboren“ . Na een paar serieuze vergaderingen kwamen in januari 2005 de eerste plannen op tafel hoe alles geregeld en vorm gegeven moest worden. Een veld moest gezocht worden, info van het sportsteunpunt, geregel en vergaderen met de gemeente. En dit is nog maar een topje van wat er allemaal bij het opzetten van een stichting komt kijken!

De eerste paar maanden leek alles versneld te gebeuren, waarna we al op 1 april 2005 de eerste lessen aan konden bieden. Een eerste berging werd geregeld, maar die voldeed al vrij snel niet meer. Met een uitbreiding van het eerste veld kwam ook de tweede, veel grotere, berging. Zo langzamerhand werd het veld ook omgeven van een hek, en kwam er vaste verlichting.

Helaas moesten we de afgelopen jaren afscheid nemen van totaal 5 van de 6 “grondleggers” van JJA.

Inmiddels is het begin 2017 en is er weer een hoop gebeurd. Nieuwe cursisten, oude cursisten met een nieuwe hond, trainers met andere honden en weer nieuwe trainers erbij!

Ook is dit jaar (2017) een fundag gepland, het hoe en wanneer maken we op tijd bekend aan onze trainende leden !

 

Geef een reactie